STEMMEKRAFT SANGKURS del 2


Etterhvert

som stemmen vår utvikler seg,

får vi mer bevissthet

om hva vi ønsker å

bruke den til!

Foto: Gisle Bjørneby


STEMMEKRAFT SANGKURS del 2 passer for deg som har deltatt på STEMMEKRAFT SANGKURS, og har lyst til å jobbe videre med å utvikle og utforske stemmen din. Du kan være nybegynner eller viderekommende, og den individuelle oppfølgingen på kurset vil bli tilpasset det du ønsker å jobbe med.

På STEMMEKRAFT SANGKURS del 2 går vi dypere inn i vokalteknikk, sangtolkning og improvisasjon. Kurset begynner med en repetisjon av de grunnleggende sangteknikkene som du lærte på del 1. Du kommer til å lære mer om klangfarger og effekter, og vi utforsker de ulike klangfargene som brukes i forskjellige musikalske stilarter. På kurset vil du få prøve å synge både klassisk, pop, rock og country. Du kommer også til å lære mer om rytme, og hvordan du får sangen din til å «svinge». Hver enkelt kursdeltager får individuell oppfølging i sanger som du har med.  

Du får også lære teknikker for å gå inn i tolkning og formidling av sanger og tekster. Dette blir ”verktøy” som du kan bruke i din tolkning av sangene du vil synge. 


Pris: 2.500,-   EARLYBIRD frem til 9. juli: 2.100,-
Lørdag og søndag kl. 10-18
Sted: Prof. Dahlsgt. 30, Steinerhøyskolen, Majorstuen, Oslo


For mer informasjon og påmelding kontakt:
Marius Holth
Telefon: 922 466 45
mariusholth@yahoo.com 
mailto:mariusholth@yahoo.comshapeimage_4_link_0